Aantal zoekertjes: 1

Tweedehands Matilsa knikarmhoogwerkers te koop

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Matilsa knikarmhoogwerkers vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
  • Matilsa Parma 16D, 2006, KnikarmhoogwerkersMatilsa Parma 16DMaximale hefhoogte: Nee

    Knikarmhoogwerkers
    2006
    Denemarken, , Danmark

    22 096 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Matilsa knikarmhoogwerkers te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Matilsa #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.