Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 2 399

  Tweedehands knikarmhoogwerker kopen

  Een knikarmhoogwerker, knikhoogwerker of kniktelescoophoogwerker, is een hoogwerker met een opvouwbare hoogwerkarm. Deze bouwmachines zorgen ervoor dat personen in de hoogte kunnen werken, bijvoorbeeld isolatiebedrijven, schilders, reparateurs, installateurs, monteurs en brandweerpersoneel.

  Wilt u een tweedehands knikarmhoogwerker kopen? Op Mascus, de marktplaats voor gebruikt zwaar materieel, vindt u wellicht waar u naar op zoek bent.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Aanbod gebruikte knikarmhoogwerkers

  De tweedehands te koop aangeboden knikarmhoogwerkers op Mascus verschillen op allerlei aspecten van elkaar. Denk aan bouwjaar, gebruiksuren, aandrijving, land, prijs, vermogen, werkhoogte, maximale hefcapaciteit en maximale hefhoogte. Door het gebruik van de uitgebreide filtermogelijkheden vindt u gemakkelijk en snel het de gebruikte knikarmhoogwerker waar u naar zoekt. Via de advertentie kunt u veilig contact opnemen met de aanbieder.

  Het meeste aanbod komt uit België, Duitsland, Nederland, Polen of Frankrijk. De populaire merken voor gebruikte knikhoogwerkers zijn Genie, JLG, Haulotte, Manitou en Niftylift. Verder zoeken? We hebben ook een overzicht met alle merken van tweedehands knikarmhoogwerkers.

  Andere hoogwerkers voor de bouw te koop

  Wilt u een ander soort hoogwerker kopen? Op Mascus vindt u bijvoorbeeld ook duizenden tweedehands aangeboden:

  • Schaarhoogwerkers: met een platform worden personen naar de gewenste werkplek gebracht. Het onderstel kan voorzien zijn van rupsen of wielen. De ondergrond dient voldoende draagkracht te hebben en moet vlak zijn. Als dit niet zo is, zijn er ook schaarhoogwerkers met stempelpoten verkrijgbaar. Deze poten stellen de machine horizontaal.
  • Telescoophoogwerkers: zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze hoogwerker een lange uitschuifbare arm. Deze hoogwerker is daarom special geschikt om hoge en lastige plekken te bereiken.
  • Autohoogwerkers: deze staat op de achterbak van een rijwielvoertuig. De hoogwerker is makkelijk verplaatsbaar, heeft plaats voor twee personen en is geschikt voor lichtere werkzaamheden.

  Dat is nog niet alles. Op Mascus vindt u verder nog personenliften en invalideliften, aanhanger hoogwerkers, manuele liften, zelfrijdende knikarm hoogwerkers en andere liften en hoogwerkers.

  Tweedehands bouwmachines kopen op Mascus.be

  De tweedehands knikarmhoogwerkers die te koop staan op Mascus, vallen onder de bouwmachines. De bouwcategorie biedt veel mogelijkheden met de bijna 200.000 advertenties verspreid over diverse categorieën. Denk aan graafmachines, laders, verdichtingsmachines, asfaltmachines en boorinstallaties. Voor bijvoorbeeld afval-, recycling en steengroevematerieel, betonmachines en -installaties, verreikers en bulldozers bent u hier ook aan het juiste adres.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, bouw, laden en lossen, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.