Aantal zoekertjes: 1

Tweedehands TAM knikarmhoogwerkers te koop

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte TAM knikarmhoogwerkers vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
  • TAM 260T 32, 1986, KnikarmhoogwerkersTAM 260T 32Totaalgewicht GVW: 11900, Maximale hefcapaciteit: Nee

    Knikarmhoogwerkers
    1986
    Kroatië, Karlovac

    Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands TAM knikarmhoogwerkers te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte TAM #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.