Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 9 627

  Tweedehands wiellader te koop

  Heeft u een wiellader nodig voor werkzaamheden in de (land)bouw? Op Mascus Belgiëstaan duizenden tweedehands wielladers te koop, in allerlei soorten en maten.

  Een wiellader heeft veel bijnamen. Shovel, laadschop, kniklader, knikshovel en grondverzetmachine. De laatste verklapt waar deze machine zo goed in is: het verzetten van grond. Aan de hefarm kunnen verschillende opzetstukken worden bevestigd, zoals een puinbak, dichte bak, veegbezem, hijsmast, stenenrotator of een stenenklem, maar ook palletvorken. Wielladers hebben vaak een knikbesturing, wat de machine erg wendbaar maakt.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  aanbod gebruikte wielladers

  Dankzij zijn vele toepassingen, is de wiellader een geliefde machine van grondverzetbedrijven, hoveniers, sloopbedrijven, stratenmakers, bouwbedrijven en agrariërs. In de agrarische sector worden shovels gekoppeld aan andere werktuigen, zoals maai- en voermachines.

  In deze categorie zijn dan veel verschillende typen wielladers te vinden met diverse uitrustingen. Zoekt u een wiellader met nog maar weinig gebruiksuren, of juist een wat ouder model? In het filtermenu naast de advertenties gaat het sorteren op prijs, jaar, merk, continent en land gemakkelijk en snel. De te koop aangeboden wielladers zijn onder meer van de bekende merken Caterpillar, Volvo, Komatsu, Liebherr en JCB en komen onder andere uit België, de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland en Zweden.

  Andere Laders te koop

  De wiellader is niet meer weg te denken uit de agrarische sector. Net als miniladers en schrankladers. Op Mascus staan er nog meer soorten laders te koop. Voor zwaardere klussen zijn rupsladers, telescopische wielladers en tool-carriers uitermate geschikt.

  Tweedehands bouwmachines kopen op Mascus.BE

  De tweedehands wielladers die te koop staan op Mascus, vallen onder de bouwmachines. De bouwcategorie biedt veel mogelijkheden met de bijna 200.000 advertenties verspreid over diverse categorieën. Denk aan graafmachines, laders, hoogwerkers en bouwliften, verdichtingsmachines, asfaltmachines en boorinstallaties. Voor bijvoorbeeld afval-, recycling en steengroevematerieel, betonmachines en -installaties, verreikers en bulldozers bent u hier ook aan het juiste adres.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, bouw, laden en lossen, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt.U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.