Aantal zoekertjes: 587

Containers te koop

De Antwerpse haven had in maart 2019 de hoogste containeroverslag ooit in de haven. Een groei van 650.000 standaard containers werd gemeten, een record. Containers zijn onmisbaar geworden in de transport. Ze gaan de hele wereld over, via de weg, de lucht, het water en het spoor. Werkt u ook dagelijks met containers en bent u op zoek naar een uitbreiding van uw containervoorraad? Kijk dan eens bij het tweedehands aanbod containers op Mascus. Ze komen in verschillende maten en varianten, hopelijk vindt u wat u zoekt.

Soorten tweedehands containers

Containers verschillen erg van elkaar. Er zijn containers van bijvoorbeeld 20ft, 40ft en 45ft. Daarnaast zijn er speciale koelcontainers, een type container waar veel vraag naar is met de transport van bijvoorbeeld bloemen, groenten, fruit, vlees en vis. Voedsel met een beperkte houdbaarheid moet vaak binnen enkele dagen van de ene kant van de wereld naar een ander werelddeel worden getransporteerd. Koelcontainers bieden daarbij de uitkomst. Behalve de tweedehands koelcontainers vindt u op Mascus ook gebruikte zeecontainers en opslagcontainers.

Speciale containers op Mascus

De zeecontainers en tweedehands opslagcontainers zijn niet het enige containertype op Mascus. Ook is er een aparte categorie voor speciale containers. Hier vindt u veel containers voor opslag en transport van gas, benzine en andere chemische stoffen.

Andere tweedehands transportwagens

Binnen de categorie transport bieden we nog veel meer oplossingen voor de logistiek. Want logistiek is meer dan alleen een vervoer van containers vanuit de haven naar de eindproducent (of van vrachtwagen naar haven etc.). Gaat u voor het grotere werk dan hebben we op Mascus bijvoorbeeld ook tweedehands elektrische voertuigen, terreinwagens, bakwagens, gemeentevoertuigen en onderdelen voor truckopbouw. Ongeacht uw logistieke uitdaging: op Mascus vindt u het scherp geprijsd.

Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina

Op deze pagina staat een overzicht met het totale aanbod van gebruikte containers te koop op Mascus BE. Als u interesse heeft in één van deze te koop staande tweedehands containers, dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere