Aantal zoekertjes: 1 535

Tweedehands vrachtwagen met containersysteem te koop

Een hook lift truck, of ook wel een vrachtwagen met een containersysteem of haakarmsysteem is het transportmiddel voor materialen in de afval-, recycling-, bosbouw-, bouw-, mijnbouw-, schroot- en sloopindustrie. Het hydraulische haaksysteem maakt het makkelijk om te laden en lossen, wat tijd bespaart. Deze systemen haken, tillen en hijsen de roll-on/roll-off-containers van of op het chassis. Dit haak- of kettingsysteem is eenvoudig te bedienen vanuit de cabine. Op Mascus worden verschillende gebruikte hook lift trucks aangeboden. Wie weet vindt u op Mascus wel de geschikte vrachtwagen met containersysteem.

Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina

Aanbod vrachtwagens met containersysteem

Wilt u bijvoorbeeld een haakarmsysteem uit 2017 of een ouder model uit begin jaren 90, met een asconfiguratie van 4x2 of 6x6, met een vermogen van 270 of 400 pk of met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak? Per aangeboden vrachtwagen met containersysteem is veel specifieke informatie te vinden. Zo kunt u snel zien of de oude hook lift truck de juiste is voor de taak. Opbouwopties zoals airconditioning en elektrisch bediende ruiten worden ook vermeld. Filteren op merknaam, continent, land, met prijs of met afbeelding is mogelijk. Zo komen de vrachtwagens met containersystemen grotendeels uit Zweden, Duitsland, Nederland en Finland, maar België wordt niet overgeslagen. De voertuigen dragen voornamelijk de merken: Volvo, Mercedes-Benz, Scania, MAN en DAF.

Andere tweedehands bakwagens

Er zijn nog veel meer tweedehands transportoplossingen te vinden op Mascus. Denk aan kipperaanhangers, bakwagens met gesloten opbouw, bakwagens met een vlakke laadvloer met kraan, chassis met cabine, containertrucks met kabelsysteem. Specifiekere advertenties zijn gericht op hout snipper voertuigen, koelwagens, tankwagens, drankenwagens en graantransporters.

Tweedehands transportoplossingen kopen op Mascus

De gebruikte hook lift trucks die te koop staan op Mascus, vallen onder de transportcategorie. Voor tweedehands bedrijfswagens en lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers slaagt u ook bij Mascus.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.