Aantal zoekertjes: 2

Tweedehands Aichi knikarmhoogwerkers te koop

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Aichi knikarmhoogwerkers vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Aichi SR 121, 1992, KnikarmhoogwerkersAichi SR 121Type: Rupsaandrijving

  Knikarmhoogwerkers
  1992 5 000 h
  Nederland, Elspeet

  9 250 EUR
 • Aichi SR 123, 1994, KnikarmhoogwerkersAichi SR123Maximale hefcapaciteit: Nee, Maximale hefhoogte: Nee

  Knikarmhoogwerkers
  1994 4 962 h
  Italië, Cuneo, Italy

  24 000 EUR
 • Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gevraagd zoekertje ingeven

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Aichi knikarmhoogwerkers te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Aichi #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.