Aantal zoekertjes: 15

Tweedehands schoolbus te koop

Schoolbussen worden ingezet als besloten busvervoer om leerlingen naar en van school te brengen. Wanneer de afstand naar school groot is of wanneer fietsen niet gebruikelijk is, is de schoolbus een uitkomst voor kinderen. Het bekendste beeld van een schoolbus is de oorspronkelijke Amerikaanse school bus in schoolbusgeel. In Europa zien de schoolbussen er minder kenmerkend uit en zijn het meestal touringcars of lijndienstbussen.


Wilt u een tweedehands schoolbus kopen? Bekijk het aanbod gebruikte schoolbussen op Mascus, de marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands transportmaterieel.

Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina

Aanbod gebruikte schoolbussen

Het aanbod tweedehands schoolbussen is zeer divers en varieert in bouwjaar, prijs, land van fabricage, maximaal aantal plekken, totaalgewicht en meer. Alle specificaties vindt u per advertentie. Via deze advertentie kunt u gemakkelijk contact opnemen met de verkoper.

De schoolbussen zijn onder meer van de bekende merken: Ford, Scania, Yuntong, Mercedes-Benz en Ford en komen bijvoorbeeld uit de Verenigde Staten, Setra, Zweden, Spanje en Polen.

Andere bussen en touringcars kopen

Nog niet de bus gevonden die u in gedachten heeft? Naast schoolbussen worden op Mascus ook touringcars, minibussen, intercitybussen, stadsbussen, dubbeldekker bussen, gelede bussen en overige bussen te koop aangeboden.

Tweedehands transportvoertuigen kopen op Mascus.be

De gebruikte schoolbussen die te koop staan op Mascus, vallen onder de transportcategorie. Hier worden nog meer tweedehands transportvoertuigen- en onderdelen aangeboden, waaronder bakwagens, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers, auto’s, bussen en touringcars, containers, elektrische voertuigen en terreinwagens. Voertuigen zoals gemeentevoertuigen of materieel voor laden en lossen of voor truckopbouw kunt u ook op Mascus vinden.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, bouw, laden en lossen, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.