Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 37 853

  uitrustingsstukken te koop

  Wilt u de uitrusting van uw bouwmachine compleet maken? Dan kunt u ook bij ons terecht. Mascus is namelijk niet alleen dé marktplaats voor tweedehands machines en voertuigen, maar ook voor gebruikte accessoires en uitrustingsstukken voor bouwmachines. Ons aanbod van gebruikte uitrustingsstukken omvat merken als Caterpillar, Volvo en Liebherr. Op zoek naar een specifiek type uitrusting? Denk dan aan de Caterpillar 3306, Volvo L120 of Liebherr D936.

  Hoe kan ik gebruikte uitrustingsstukken kopen of verkopen?

  De bouwmachine accessoire gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Te koop aangeboden gebruikte uitrustingsstukken

  Op Mascus worden onder meer gebruikte bakken, hamers en brekers en rotators te koop aangeboden. Zowel de gewenste merken als de gewenste accessoires kunt u in de zijbalk selecteren. Zo weet u zeker dat het goed bij de bestaande uitrusting aansluit. Het is mogelijk om de zoekselectie verder te verfijnen op basis van prijs, jaar, continent, land en meer. Vind bijvoorbeeld gemakkelijk het aanbod uit België, Polen enDuitsland.

  Tweedehands bakken, hamers en meer.

  Op zoek naar een specifiek accessoire? De categorie uitrustingsstukken wordt niet alleen in bakken, hamers en brekers en rotators onderverdeeld, maar bijvoorbeeld ook in snelkoppelingen en grijpers. Alle andere categorieën vindt u in het menu aan de linkerkant van de pagina.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, laden en lossen, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.