Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 7 539

  Tweedehands en gereviseerde motoren voor transportvoertuigen te koop

  Transportvoertuigen komen niet ver zonder goede motor. Soms is deze drijvende kracht aan vervanging toe. Ben je op zoek naar een gebruikte en gereviseerde truckmotor voor een bakwagen, bedrijfswagen, trekker of ander transportmiddel? Op Mascus België, dé website voor zwaar gebruikt materieel, worden duizenden motoren aangeboden.
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Aanbod gebruikte motoren

  Om snel het juiste type motor te vinden, kunt u via de opties naast de advertenties gemakkelijk filteren op merknaam, prijs, bouwjaar, continent, land en meer. Bekende motormerken zijn bijvoorbeeld Mercedes-Benz, MAN, Cummins, Scania en Volvo. De aangeboden truckmotoren komen onder meer uit België, Letland, Nederland, Tsjechië en de Verenigde Staten. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  .

  Andere gebruikte bouwonderdelen

  Bent u op zoek naar andere onderdelen? Op Mascus worden nog veel meer gebruikte transportonderdelen te koop aangeboden, in de categorieën: versnellingsbakken, cabine en interieur, chassis en ophanging, assen, banden, wielen en velgen, elektronica, hydraulica, remmen en rupsbanden, kettingen en onderstel.

  Tweedehands bouwmachines kopen op Mascus

  De gebruikte truckmotoren die te koop staan op Mascus, vallen onder de transportcategorie. Hier vindt u onder meer tweedehands bakwagens, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers, auto’s, bussen en touringcars, containers, elektrische voertuigen en terreinwagens. Maar ook specifiekere voertuigen zoals gemeentevoertuigen of materieel voor laden en lossen of voor truckopbouw worden op Mascus aangeboden.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, bosbouw, laden en lossen, terreinbeheer landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.