Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 3 802

  Tweedehands en gereviseerde versnellingsbak te koop

  Is uw versnellingsbak kapot en bent u op zoek naar een tweedehands versnellingsbak voor onder uw auto, vrachtwagen, bestelwagen of ander transportvoertuig? Dan vindt u in deze categorie diverse soorten gebruikte en gereviseerde versnellingsbakken. Mascus België is dé website voor zwaar gebruikt materieel waar ook veel transportonderdelen zoals versnellingsbakken worden aangeboden. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Aanbod gebruikte en gereviseerde versnellingsbakken

  Een versnellingsbak, of ook wel gangwissel of schakelbak genoemd, brengt het vermogen van een verbrandingsmotor op een efficiënte manier over op de wielen. Samen met de motor, vormt de versnellingsbak het hart van de meeste motorvoertuigen. Er zijn drie typen versnellingsbakken: de handgeschakelde, de halfautomatische en de automatische versnellingsbak. Aanwijzingen voor een kapotte versnellingsbak zijn: een krakend/zeurend geluid bij het schakelen, moeizaam schakelen, wanneer de versnellingsbak uit de versnelling schiet, wanneer de motor niet meer efficiënt werkt of zelfs wanneer er vloeistof lekt.

  Betaalbare schakelbakken

  Het kopen van een nieuwe schakelbak is een dure oplossing. Het is veel goedkoper om een tweedehands of gereviseerde versnellingsbak te kopen. Een gereviseerde versnellingsback is helemaal gecheckt, zo zijn mogelijke versleten onderdelen hierbij vervangen. De gebruikte en gereviseerde versnellingsbakken uit de transportsector kunt u gemakkelijk specificeren op bijvoorbeeld prijs, land en merk via ons filtermenu. Zo vindt u snel waar u naar zoekt. Denk aan schakelbakken van de merken ZF, Mercedes-Benz, Volvo, Scania of MAN of het aanbod uit België, Nederland, Italië, Denemarken of Duitsland.

  Andere gebruikte transportonderdelen kopen

  Op zoek naar andere transportonderdelen? In de categorie gebruikte onderdelen worden bijna 20.000 oplossingen voor de transportsector aangeboden. Denk aan tweedehands motoren, banden, wielen en velgen, remmen en rupsbanden, kettingen en onderstel. Hier vindt u ook onderdelen voor chassis en ophanging, cabine en interieur, elektronik en hydraulics. Zit hier niet bij wat u zoekt? Misschien vindt u het in de categorie overige componenten.

  Tweedehands transportvoertuigen kopen op Mascus.BE

  De gebruikte en gereviseerde versnellingsbakken die te koop staan op Mascus, vallen onder de transportcategorie. Hier worden nog meer tweedehands transportvoertuigen- en onderdelen aangeboden, waaronder bakwagens, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers, auto’s, bussen en touringcars, containers, elektrische voertuigen en terreinwagens. Ook voor specifiekere voertuigen zoals gemeentevoertuigen of materieel voor laden en lossen of voor truckopbouw kunt u op Mascus vinden wat u nodig hebt.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere, laden en lossen, bouw, bosbouw, terreinbeheer landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.