Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 1 033

  Tweedehands voorzetapparatuur heftruck te koop

  Bent u op zoek naar gebruikte voorzetapparatuur voor uw (vork)heftruck? Dan vindt u in deze categorie meer dan duizend advertenties van tweedehands voorzetapparatuur in allerlei soorten en maten. Neem gerust een kijkje in het aanbod, of specificeer gemakkelijk via onze filteropties.


  Voorzetapparatuur zijn belangrijke reserveonderdelen voor heftrucks. Met een vork, balenklem, rollenklem, vorkenklem of normale klem, spreader, rotator of een mast, wordt uw heftruck of stapelaar een allround transportmiddel voor laden en lossen.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Verschillende soorten voorzetapparatuur

  De verschillende soorten voorzetapparatuur hebben allemaal verschillende toepassingen. Sommige garanderen een vlotte werking van heftrucks, waar ander voorzetapparatuur nodig is om balen op te pakken of om pallets mee op te tillen. De soorten voorzetapparatuur die het meest aangeboden worden op Mascus, zijn:

  • Vorken: deze L-vormige onderdelen zijn nodig om ladingen te benaderen, op te tillen en te verplaatsen. Ze zijn er in verschillende soorten, bijvoorbeeld tapijtdoornen, verlengsloffen en vonkveilige vorken. Bekende merken voor heftruckvorken zijn: Kaup, Cascade en JRB.
  • Balenklemmen: een balenklem wordt gebruikt bij het verplaatsen en oppakken van balen. Ze zijn er voor rechthoekige balen en ronde balen. De kracht wordt bij het tillen verdeeld over de gehele hoogte van de klem. Bekende merken voor gebruikte balenklemmen zijn: Jungheinrich, Cascade en Kaup.
  • Klemmen: er zijn verschillende klemmen voor het werken met banden, afval, papier, textiel of katoen. Vind tweedehands klemmen van bijvoorbeeld Cascade, Invicta en Kaup om goed te kunnen laden en lossen.

  In ons ruime assortiment vind je verder ook tweedehands spreaders, rotators, masten, rollenklemmen en vorkenklemmen. Op zoek naar ander tweedehands voorzetapparatuur? Misschien vindt u het in de categorie Overige tweedehands voorzetapparatuur en componenten.

  Gebruikte voorzetapparatuur kopen

  Mascus is het ideale platform wanneer u apparatuur voor interne transportmiddelen wilt kopen. Hier vindt u onderdelen van meer dan 6000 verkopers per maand. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een van de aangeboden vorken of balenklemmen? Neem dan direct contact op met de verkoper.

  Wanneer u zoekt naar een specifiek soort voorzetapparaat, dan kunt u de zoekresultaten via de selectieopties verfijnen. Filter de advertenties bijvoorbeeld op merk, waaronder Cascade, Kaup, Linde en Meyer, of op land zoals België, Nederland, Polen, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

  Tweedehands voorzetapparatuur, vorkheftrucks, stapelaars en pallettrucks kopen op Mascus.be

  De tweedehands voorzetapparatuur die te koop staan op Mascus, vallen onder de categorie Laden en lossen. Deze categorie biedt veel mogelijkheden met de advertenties verspreid over diverse categorieën. Bent u op zoek naar een tweedehands heftruck of zoekt u stapelaars, reachtrucks voor hoog niveau, pallettrucks, haven- en containermaterieel, magazijntrucks, orderpickers of magazijnreinigingsmachines? We hebben ook een ruim aanbod in de categorieën anders, onderdelen of speciale toepassingen.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw, transport, bouw en laden en lossen aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.